• Български език Български

За нас

 • СБР МАРИКОСТИНОВО ЕООД

  СБР Марикостиново ЕООД е лечебно заведение, специализирано за лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат, периферната нервна система и гинекологични заболявания.

  Основните фактори за лечение, рехабилитация и профилактика в това здравно заведение са нашите разнообразни хидротермални ресурси, които наред с лечебните калонаходища и климат, са незаменими лечебни, закалявящи и рекреактивни фактори.

  СБР Марикостиново ЕООД е утвърдено високо специализирано лечебно заведение, в което се провежда първична и вторична физиопрофилактика, комплексно лечение и рехабилитация. В него има закрити плувни басейни, тангенторни вани, балнео и калолечебница. Извършват се всички видове процедури, свързани с профила на заболяването, посредством утвърдени методики за лечение.

  В нашата болница работи високо квалифициран среден и висш медицински персонал с богат опит и добра съвременна апаратура. Всичко това гарантира трайни положителни резултати и благоприятен ефект при лечението на почти всички групи заболявания на възрастни и деца.

  Доверете ни се!